U bent nu hier: Home / Over ons

Ons verhaal

schoonmaakbedrijf zwolle joeri schoemakerSpik en Span, schoonmaakbedrijf in Zwolle, is opgericht door Joeri Schoemaker.

Joeri heeft een flink aantal jaren gewerkt als schoonmaakspecialist bij een groot landelijk schoonmaakbedrijf.

Naast het uitvoerende werk deed hij naar verloop van tijd steeds meer managementtaken. De laatste jaren was Joeri verantwoordelijk voor meer dan 60 werknemers die onder zijn leiding hun werk uitvoerden.

Omdat er binnen de schoonmaakbranche de laatste jaren steeds goedkoper moest worden gewerkt, zag hij dat werknemers niet meer de kwaliteit konden leveren die hij graag zag. Er werd te weinig gelet op kwaliteit. Werk werd tegen een te lage prijs aangenomen waardoor er veel druk werd gelegd op zijn werknemers en het eigenlijk onmogelijk was om goed werk te leveren.

Omdat Joeri vooral voldoening haalt uit het leveren van kwaliteit,
heeft hij besloten om met zijn eigen schoonmaakbedrijf te starten:

Spik en Span Schoonmaakdiensten

Binnen zijn bedrijf ligt in de eerste plaats de focus op kwaliteit. Natuurlijk tegen een scherpe prijs, maar nooit ten koste van...
Joeri heeft ruime ervaring met het behandelen van natuurstenen vloeren, het conserveren van linoleumvloeren, het reinigen van tapijt, glasbewassing en gevelreiniging. 
Ook richt spik & span zich nu steeds meer op het dagelijks onderhoud van bedrijfspanden, trappenhuizen, scholen, gezondheidscentra en ga zo maar door.
Nog steeds is hij zelf te vinden op de werkvloer om te waarborgen dat alle objecten Spik en Span worden opgeleverd!
Niet door te controlen met een lijstje, maar door het zelf te zien.